Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 9 Mart 2020 Pazartesi günü Rotary Kulüp Yönetimi ile Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Yönetimini makamında ağırladı.

İlk olarak Rotary Kulüp Yönetimini ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti. Heyetin ziyareti, kulüp faaliyetleri ile güncel konulara ilişkin karşılıklı sohbetle son buldu.

Başkan Gökhan ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Yönetimini makamında ağırladı. Bir süre önce gerçekleşen Merkez İlçe Kongresinin ardından Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ve yönetimi tebrik eden Başkan Gökhan, ekibe çalışmalarında başarılar diledi. Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık'ın Başkan Gökhan'a plaket takdiminde de bulunduğu ziyaret, karşılıklı sohbet ve toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

09.03.2020 17:31