Çocuk Yogasında 2. Dönem Başlıyor!

Çanakkale Belediyesi tarafından kentli miniklere yönelik düzenlenen ve çok sevilen Çocuk Yogasının ikinci dönem kayıtları 2 Mart 2020 Pazartesi günü itibariyle başlıyor. Çalışmalar ise 14 Mart’ta başlayacak.

Çanakkale'de ikamet eden 3-7 yaş aralığındaki çocuklara yönelik ve ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlikler cumartesi günleri 15.00-18.00 saatleri arasında Şehit Kıvanç Kaşıkçı Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

14 Mart 2020 Cumartesi tarihi itibariyle başlayacak olan yeni dönem ücretsiz çocuk yogasından yararlanmak isteyen kentlilerimiz 2-9 Mart 2020 tarihleri arasında 1 adet vesikalık fotoğraf ile mesai saatleri içerisinde Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne başvuru yaparak kayıt olabilirler.

Profesyonel eğitmenler eşliğinde kentli miniklere hem sağlıklı hem de eğlenceli bir aktivite imkanı sunacak olan çocuk yogasında sınırlı sayıda kontenjan bulunmaktadır.

27.02.2020 14:33