Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan, Esnaf Odası Başkanları ile Bir Araya Geldi


Başkan Gökhan, Esnaf Odası Başkanları ile Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Esnaf Odası Başkanları ile her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği ve Çanakkale’deki esnaflara yönelik güncel konuların görüşüldüğü toplantılara devam ediyor.

Bu kapsamda, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Hizmet Binasında gerçekleşen 2020 yılı Şubat ayı toplantısına Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ile Esnaf Odaları Başkanları katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, uzun yıllardır düzenli olarak sürdürülen bu toplantıların, esnaf ve sanatkarlar açısından önemli ve faydalı olduğunu bir kez daha dile getirdi. Başkan Gökhan ise, kentte dinamik bir yaşam olduğunu ve esnafların da dinamik unsurların başında geldiğini belirterek, yerel yönetim olarak sorun, istek ve beklentilere yönelik her ay fikir alışverişinde bulunulduğunu kaydetti.

Toplantının devamında ise kentte hizmet veren esnaf ve sanatkarların sorun, talep ve önerileri konuşulurken, bunun yanı sıra Çanakkale ve ülke ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Çanakkale’ye ilişkin planlanan projeler ve gerçekleştirilen yatırımların da görüşüldüğü toplantı, güncel konulara ilişkin sohbet ile son buldu.


07.02.2020 16:33