Terzioğlu Yerleşkesinde Yeni Bisiklet Park Alanı Oluşturuldu

Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, kent genelinde bisiklet kullanımını teşvik etmek amacı ile gerçekleştirdiği çalışmalarına devam ediyor.

Kent ulaşımında bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması amacı ile ÇABİS duraklarının yanı sıra gerekli görülen alanlarda bisiklet park alanları da oluşturmaya devam ediyor. Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında son olarak, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi girişinde yapılan yeni kapı ve yol düzenlenmesinin ardından bisiklet park alanı oluşturuldu.

Yerleşke girişinde bulunan otobüs durağı karşısında  park et-devam yaklaşımına uygun şekilde tasarlan yeni bisiklet park alanı ile üniversiteye bisikletleri ile gidip gelen öğrenciler bisikletlerini daha güvenli bir şekilde park edebilecekler.

24.01.2020 11:46