Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan “Akıllı Şehir Yönetişimi ve Kapsayıcılık” Panelinde Konuştu


Başkan Gökhan “Akıllı Şehir Yönetişimi ve Kapsayıcılık” Panelinde Konuştu

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, "Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi" kapsamında düzenlenen “Akıllı Şehir Yönetişimi ve Kapsayıcılık” paneline konuşmacı olarak katıldı. 

15 Ocak 2020 Çarşamba günü açılışı gerçekleştirilen "Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi" panel ve söyleşiler ile devam ediyor. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Ankara'da düzenlenen program kapsamında 16 Ocak 2020 Perşembe günü gerçekleştirilen “Akıllı Şehir Yönetişimi ve Kapsayıcılık” paneline Belediye Başkanı Ülgür Gökhan konuşmacı olarak katıldı. 

İç İşleri Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanı Osman Hacıbektaşoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Akıllı Şehirler ve Coğrafi Teknolojiler Daire Başkanı Dursun Yıldırım Bayar, Asya Belediye Başkanları Platformu Genel Sekreteri Mozaffari Goshtasb, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Türkiye Bilişim Vakfı adına Berrin Benli’nin akıllı kent uygulamasına ilişkin değerlendirmeler yaptığı panelde Başkan Gökhan, Çanakkale’deki uygulamaları anlattı. 

Panelde konuşan Başkan Gökhan, Çanakkale Belediyesinin hayata geçirildiği ve planladığı akıllı kent uygulamaları ile projelerini anlatırken, ayrıca yurtiçi ve yurtdışındaki şehirler ile yapılan akıllı kent ortaklıklarına ilişkin bilgiler verdi. 


16.01.2020 15:03