Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 10 Ocak 2020 Cuma günü Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Jessy Yeunju Jang, Akçansa Çimento Grup Başkanı Dr. Tamer Saka ve Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar ile Avustralya Çanakkale Konsolosu Lucas Robson'u makamında ağırladı. 

İlk olarak Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Jessy Yeunju Jang'ı makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getirdi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan, kent kültürü, tarihi ve sosyal yaşamı hakkında Jang'a bilgi verdi. Ziyaret, karşılıklı hediye takdiminin ardından sona erdi. 

Başkan Gökhan ardından Akçansa Çimento Grup Başkanı Dr. Tamer Saka ve Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar ile makamında bir araya geldi. Başkan Gökhan, nezaket ziyareti nedeni ile Saka ve Zenar'a teşekkürlerini iletirken, ziyaret güncel konulara ilişkin sohbetin ardından son buldu. 

Ziyaretler kapsamında Başkan Gökhan'ın son konuğu Avustralya Çanakkale Konsolosu Lucas Robson oldu. Avustralya'da yaşanan yangın felaketinde yaşanan can kayıpları nedeni ile bir kez daha taziyelerini yenileyen Başkan Gökhan, yangınların son durumu hakkında bilgi aldı. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Robson, Başkan Gökhan ve Çanakkale İtfaiyesi'ne verdikleri destek mesajları nedeni ile teşekkürlerini iletirken, hediye takdiminde bulundu.



10.01.2020 15:38