Kar Yağışına Yönelik Çalışmalar Aralıksız Olarak Yürütüldü

Kentimizde etkili olan kar yağışı ve buna bağlı oluşabilecek buzlanmaya yönelik çalışmalar aralıksız olarak sürdürüldü.

Çanakkale Belediyesine bağlı ekipler özellikle kent içi yaya ve araç ulaşımının sağlıklı olarak yapılabilmesi ve kent yaşamının hava muhalefetinden olumsuz etkilenmemesi adına, kar yağışının etkili olmaya başladığı saatlerden itibaren ana arterler ve ara sokaklarda kar küreme ve tuzlama çalışmaları yürüttü. Çalışmalar, hava koşullarına bağlı olarak kontrollü bir şekilde sürdürülmeye devam edecek.

Öte yandan, kentlilerimiz de olumsuz hava koşulları dolayısıyla yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluk veya soğuk hava nedeniyle barınma ihtiyacı olduğunu düşündükleri vatandaşlarımız ile dışarıda zor durumda kaldığını tespit ettikleri can dostlarımız için belediyemizin 444 17 17 numaralı Çağrı Merkezi ile iletişime geçebilir.

07.01.2020 15:26