Proje Heyeti, Osnabrück Notlarını Başkan Gökhan ile Paylaştı

“Göçün Kadın, Çocuk ve Yerele Etkileri” başlıklı proje kapsamında 16-21 Aralık 2019 tarihlerinde Osnabrück’te bulunan Çanakkale heyeti, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı ziyaret ederek proje çalışmalarına ilişkin bilgi aktardı.

Kardeş kent Osnabrück’te dezavantajlı gruplarla çalışan, sosyal projeler yürüten kurum ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanlarından oluşan heyeti ağırlayan Başkan Gökhan, Osnabrück’te gerçekleşen çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Heyet, “Göçün Kadın, Çocuk ve Yerele Etkileri” başlıklı proje kapsamında kardeş kentte yürütülen çalışmaları, ziyaret ettikleri kurum ve bu kurumların işleyişleri ile deneyim ve edindikleri bilgileri Başkan Gökhan ile paylaştı. Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar’ın da eşlik ettiği ziyarette heyet ayrıca, kardeş kentten gelen hediyeleri de Başkan Gökhan’a takdim etti.

26.12.2019 16:19