Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, DİSK Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan, Toplu Sözleşmeler Daire Başkanı Çetin Çalışkan ile DİSK Genel-İş Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Metin Ceylan ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, emeğin çok önemli bir kavram olduğunu ve emek eksenindeki pek çok konu başlığında DİSK Genel-İş Sendikasının önemli görevler üstlendiğini kaydetti. Kent ve ülke gündemine ilişkin çeşitli konularda görüş alışverişinin gerçekleştiği ziyaretin sonunda Başkan Gökhan, DİSK Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan ile Toplu Sözleşmeler Daire Başkanı Çetin Çalışkan’a hediye takdiminde bulundu.

27.11.2019 16:09