“Kaz Dağları'nı Resmet” Sergisi Açıldı

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Kent Konseyi Çevre Meclisi ve Kültür Sanat Meclisi tarafından düzenlenen “Kaz Dağları'nı Resmet” isimli resim sergisi açıldı.

24 Kasım 2019 Pazar günü Türkan Saylan Sosyal Tesislerinde düzenlenen sergi açılışına Belediye Meclis Üyesi Fatma Kaynaş, sanatçılar ve kentliler katıldı. Çanakkale Kent Konseyi Çevre Meclisi Başkanı Pınar Bilir'in yaptığı açılış konuşmasının ardından katılımcılar sergiyi gezdi. Sergiyi büyük bir ilgi ile gezen Kaynaş, sergilenen eserler hakkında bilgi aldı.

Açılış töreni, sergiye yaptıkları resimler ile katkı veren sanatçılara Meclis Üyesi Kaynaş tarafından verilen teşekkür belgelerinin ardından sona erdi. Çok sayıda sanatçının katkıları ile düzenlenen sergi, 30 kasım 2019 tarihine kadar Türkan Saylan Sosyal Tesislerinde kentlilerin ziyaretine açık olacak.

25.11.2019 16:10