Başkan Gökhan, Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 19 Kasım 2019 Salı günü Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şubesi yönetimi ile Berberler ve Kuaförler Odası yönetimini makamında ağırladı.

Çanakkale Belediyesinin destekleriyle 14-16 Kasım tarihleri arasında Kıbrıs gezi programına katılan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şubesi üyeleri, teşekkürlerini iletmek amacıyla Başkan Gökhan'a nezaket ziyaretinde bulundu. Geziye ilişkin bilgileri ve anılarını Başkan Gökhan'la paylaşan üyelerin bir çoğu, Kıbrıs Barış Harekatının ardından ilk kez Kıbrıs'a gittiklerini ve bunun kendileri için çok anlamlı olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı Çanakkale Belediyesine ve Başkan Gökhan'a teşekkürlerini iletti. Ziyaret, karşılıklı sohbetle son buldu.

Başkan Gökhan aynı gün, Berberler ve Kuaförler Odası yönetimini de makamında ağırladı. Başkan Gökhan, yönetime nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunarken, ziyarette güncel konulara ilişkin karşılıklı sohbet gerçekleşti.

19.11.2019 16:23