Yerel Kalkınma ve Kooperatifçiliğin Gelişmesi İçin Proje Yazma Eğitimi Gerçekleştirildi

Yurttaşlık Derneği tarafından düzenlenen ve AB tarafından desteklenen ''Kamu Politikalarında Yurttaşın Sözü'' Projesi kapsamında 17 Kasım 2019 Pazar günü eğitim çalışması gerçekleştirildi.

Çanakkale Belediyesi Muhtar Evinde düzenlenen etkinlik kapsamında Aslı Bekmen tarafından Proje Yazma Eğitimi verildi. Yerel kalkınma ve kooperatifçiliğin gelişmesi adına gerçekleştirilen eğitim çalışmasına Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, Çanakkale Belediyesi personeli ile il ve ilçelerde bulunan Ziraat Odaları, Kooperatifler ve Üretici Birliklerinden yetkililer katıldı.

19.11.2019 11:03