Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

İl Belediye Başkanları Yalova'da Buluştu


İl Belediye Başkanları Yalova'da Buluştu

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen İl Belediye Başkanları toplantısına katıldı.

Yalova'da gerçekleştirilen İl Belediye Başkanları toplantısına Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Foça Eski Belediye Başkanı Gökhan Demirbağ da katıldı.

3 gün boyunca süren toplantıda belediye başkanları, yerel yönetimlerin problemlerine ve çözüm önerilerine yönelik görüş alışverişinde bulunurken, ayrıca belediyeler arasındaki işbirliğinin arttırılmasına yönelik atılabilecek adımları konuştu.

Toplantının ardından Belediye Başkanları eşlerin de katılımı ile Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın eşliğinde kent gezisine katıldı. Gezi de Yalova Kent Müzesi, Kağıt Müzesi, Çınarcık gibi yerler görüldü. Geziye eşi Hale Gökhan ile birlikte katılan Başkan Gökhan, Yalova Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelerken, yapılan faaliyetler hakkında da bilgi aldı.


20.11.2019 10:37