18. “Ekim Geçidi” Çanakkaleliler İle Buluştu

Çanakkale Belediyesinin destekleri ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile geleneksel olarak düzenlenen “Ekim Geçidi” sergisi Deniz Müzesi Muavenet-i Milliye Sergi Salonunda kentliler ile buluştu.

Bu yıl 18.'si düzenlenen Ekim Geçidi sergisi, 14 kasım 2019 Perşembe günü düzenlenen açılış töreni ile kapılarını sanatseverlere açtı. Açılış törenine Belediye Başkan Vekili Deniz Erdem ve kentliler katıldı. Proje Koordinatörü Halide Okumuş'un yaptığı açılış konuşmalarının ardından katılımcılar sergiyi gezdi. Çanakkale ve farklı illerden gelen 74 sanatçının eserlerinin yer aldığı sergiyi ilgi ile gezen Başkan Vekili Erdem, sanatçılardan eserleri hakkında bilgi aldı.

Resimden seramiğe, fotoğraftan heykele kadar bir çok farklı sanat dalından esrin yer aldığı 18. “Ekim Geçidi” sergisi 28 Kasım 2019 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

15.11.2019 15:24