Meteorolojik Uyarı...

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre;

Kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyı kesimlerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

Başlama zamanı: 13.11.2019 / 21.00

Bitiş zamanı: 14.11.2019 / 15.00

Akşam saatlerinden sonra yurdun batı kesimlerinde başlaması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların gece saatlerinden itibaren Çanakkale’nin batı kıyıları (Çanakkale merkez, Gökçeada, Eceabat, Ezine, Ayvacık, Bozcaada), İzmir’in güney ve batı kıyıları (İzmir merkez, Buca, Çeşme, Urla, Menderes, Seferihisar, Torbalı, Selçuk), Aydın’ın batısı (Söke, Kuşadası, Didim), Muğla il geneli, Antalya’nın batı kıyı ilçelerinde (Kaş, Kale, Finike, Kumluca ve Kemer) kuvvetli (21-50 kg/m2), Muğla’nın Marmaris, Ula, Köyceğiz ve Datça ilçelerinde çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar vb) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü