Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Terzioğlu Kampüsü'nde Öğrenciler İle Çorba İkramında Bir Araya Geldi


Başkan Gökhan Terzioğlu Kampüsü'nde Öğrenciler İle Çorba İkramında Bir Araya Geldi

Öğrencilerin güne sıcak bir başlangıç yapabilmesi amacı ile ÇOMÜ Terzioğlu ve Anafartalar Kampüsü'nde gerçekleştirilen sıcak çorba ikramları devam ediyor.

5 Kasım 2019 tarihinde Anafartalar Kampüsü'nde gerçekleştirilen sıcak çorba ikramlarında öğrenciler ile buluşan Başkan Gökhan, 8 Kasım 2019 Cuma günü de Terzioğlu Kampüsü'nde öğrenciler ile sıcak çorba ikramında bir araya geldi. Öğrenciler ile birlikte çorba içen Başkan Gökhan, bir süre sohbet etti. Sıcak çorba ikramları nedeni ile memnuniyetlerini dile getirten öğrenciler, Başkan Gökhan ve Çanakkale Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Sıcak çorba ikramları hakkında açıklamada bulunan Başkan Gökhan ise; “Bugün sabah üniversitemizin Terzioğlu Kampüsü'nde bulunan sıcak çorba standımızı ziyarete geldim. Her sene olduğu gibi bu sene de her sabah gençlerimize sabah saat 08:00-10:00 arasınca çorba ikramında bulunuyoruz. Gençlerimiz genelde sabah evlerinden kahvaltı etmeden okullarına geliyorlar. Onun için biz de, gençlerimizin sabah sağlıklı bir şekilde kahvaltı edebilmeleri amacı ile çorba ikramında bulunuyoruz. Öğrencilerimize her gün farklı çorba ikramında bulunuyoruz. Üniversitemizin gençlerine hizmet verebilmek için bu uygulamayı gerçekleştiriyoruz” dedi.

Hafta içi her gün ÇOMÜ Terzioğlu Kampüsü ÖSEM önünde, Anafartalar Kampüsü'nde ise Salı ve Cuma günleri 08.30-10.30 saatleri arasında gerçekleştirilen sıcak çorba ikramları dönem sonuna kadar devam edecek.


08.11.2019 16:35