Çanakkale Belediyespor Satranç Oyuncuları Cumhuriyet Kupası'nı 2 Kupa 3 Madalya ile Tamamladı

Çanakkale Satranç İl Temsilciliği tarafından her yıl düzenlenen Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ÖSEM tesislerinde 25-27 Ekim tarihlerinde tamamlandı.

Turnuva 3 farklı kategoride 82 sporcuyla gerçekleşti. 45+30 temposunda her kategoride 7 tur oynanırken, Belediyespor satranç oyuncuları turnuvada kıyasıya mücadele etti. Her kategoride ilk 5’e ödülün olduğu turnuvada, oynanan maçların sonunda Belediyespor oyuncularından Salih Oğulcan Çınar A kategorisi 2.lik kupası, Kadir Kerem Çınar A kategorisi 4.lük madalyası, Göktuğ Beşoğul B kategorisi 4.lük madalyası, Boğaçhan Kurular B kategorisi 5.lik madalyası, Kaya Kartal C kategorisi 3.lük kupasını kazandı.

Turnuvaya katılan ve derece alan tüm sporcuları kutlar, başarılarının devamını dileriz.

30.10.2019 16:37