Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Nusret 19 Tatbikatı kapsamında kente gelen gemi komutanları ile İş Bankası Çanakkale Merkez Şube Müdürü C.Kurtcebe Erçetin'i makamında ağırladı.

İlk olarak Nusret 19 Tatbikatı kapsamında kente gelen Mayın Filosu Komutanı Tuğamiral Sayın Mehmet Baybars Küçükatay, 2. Arama/Tarama Filotillası Komodoru Dnz. Albay Okan Gündoğdu ve askeri heyeti ile heyete eşlik eden Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Sayın Levent Kerim Uça'yı makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sohbet ortamında geçen ziyarette tatbikat hakkında bilgi alan Başkan Gökhan komutanlara başarılar dilerken, kent tarihi ve yaşamı hakkında da konuklarına bilgi verdi. Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile son buldu.

Başkan Gökhan'ın bir sonraki konuğu İş Bankası Çanakkale Merkez Şube Müdürlüğüne yeni atanan C. Kurtcebe Erçetin oldu. Erçetin'i makamında ağırlayan Başkan Gökhan, nazik ziyareti nedeni teşekkürlerini iletirken yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret, ülke ve Çanakkale gündemine ilişkin karşılıklı sohbetin ardından sona erdi. 




04.10.2019 16:59