Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Denizbank Bölge Müdürü Ahmet Çelik, Denetimli Serbestlik Müdürü Erkan Çolak ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Şevket Yavuz'u makamında ağırladı. 

Başkan Gökhan ilk olarak Denizbank Bölge Müdürü Ahmet Çelik ile beraberinde Denizbank Çanakkale İskele Şube Müdürü Mümtaz Dönmez ve Barbaros Şubesi Müdürü Özgür Şahin'i makamında ağırladı. Sohbet ortamında geçen ziyarette ülke ekonomisine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 

Ardından Denetimli Serbestlik Müdürü Erkan Çolak'ı makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Ziyaret, Çanakkale gündemine ilişkin karşılıklı sohbetin ardından sona erdi. 

Başkan Gökhan son olarak İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Şevket Yavuz'u makamında ağırladı. Fakülte Dekanı Yavuz ile birlikte Dekan Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Kenan Sevinç, Dr. Öğretim Üyesi Fatih Oğuzay ve Fakülte Sekreteri Bünyamin Ünsal'ı ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan, İlahiyat Fakültesi çalışmaları hakkında bilgi aldı. 


02.10.2019 16:51