Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Arjantin Başkonsolosu Sayın Diego Alvarez Rivera, Hava Radar Mevzii Komutanı Albay Hakan Uçar ve Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı.

İlk olarak Arjantin Başkonsolosu Sayın Diego Alvarez Rivera'yı makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan Çanakkale'nin tarihi, kültürel ve sosyal yaşamı hakkında bilgiler verirken, Rivera ise Çanakkale'de olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile son buldu. 

Başkan Gökhan ardından Hava Radar Mevzii Komutanlığı görevine yeni atanan Albay Hakan Uçar ile makamında bir araya geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gökhan, Uçar'a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret, güncel konulara ilişkin karşılıklı sohbetin ardından sona erdi. 

Son olarak Eylül ayında gerçekleştirilen Kent Konseyi seçiminde göreve gelen yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Başkan Gökhan, Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Evren Kızoğlu ve yönetimine başarılar diledi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan, yeni yönetimin çalışma ve projelerine ilişkin bilgi aldı. 


01.10.2019 16:44