Çanakkale Heyeti Tapolca'da

2018 yılında imzalanan protokol ile kardeş kent olan Çanakkale ve Macaristan’ın Tapolca kenti arasındaki ilişkilerin kuvvetlendirilmesi adına yürütülen çalışmalar kapsamında Çanakkale heyeti, bir dizi programa katılmak üzere Tapolca’ya gitti.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan, Belediye Meclis Üyeleri Bilge Şimşek, Egemen Ergun ve Esra Yüksel ile Çanakkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özlem Eryiğit’ten oluşan heyet, kardeş kent ilişkilerinin güçlendirilmesi adına temaslarda bulunmak üzere 25-28 Eylül 2019 tarihleri arasında Tapolca’da bulunacak. Heyet, Cuma günü gerçekleşecek olan Tapolca’da geleneksel olarak düzenlenen festivalin yanı sıra çeşitli temaslarda bulunacak.

26.09.2019 15:43