Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Heyetinden Çanakkale Belediyesine Ziyaret

İleri Deniz Eğitimi kapsamında kentte bulunan Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu heyeti, Çanakkale Belediyesine de bir ziyaret gerçekleştirdi. Heyeti, Belediye Başkan Vekili Em. General Süleyman Canpolat ağırladı.

Ziyarete, Eğt. Flt. Kmd. Dz. Alb. Burak Atak, TCG Sancaktar K. Dz. Alb. Serhan Ateş, Ogr. Kaf. K. olarak Ege Ogr. Tb. K. Olcay Ünveren ile öğrenciler katıldı. TCG Sancaktar gemisinde 24 Eylül-5 Ekim 2019 tarihleri arasında Deniz Harp Okulu 3. Sınıftan 101 öğrencinin İleri Deniz Eğitimlerine tabi tutulduğunu belirten heyet, bu kapsamda Çanakkale’de de liman ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti. Eğitim çalışmaları ve güncel konulara ilişkin de sohbetin gerçekleştiği ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile son buldu.

25.09.2019 14:45