Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Yazdan Kalma Güz Günlerindeki Konserler Büyük Beğeni Topladı


Yazdan Kalma Güz Günlerindeki Konserler Büyük Beğeni Topladı

Çanakkale Belediyesi eylül ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, kentin yerel gruplarından Keskin ile Çanakkale Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunun konserine kentliler büyük ilgi gösterdi.

10 Eylül 2019 Salı günü Çağlar Kaynak Basketbol Sahasında sahne alan Çanakkale Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, şef İftihar Vanlı yönetiminde kentlilere unutulmaz bir güz konseri verdi. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan başta olmak üzere çok sayıda kentlinin katıldığı konserde, yaklaşık iki saat boyunca halk müziğinin sevilen şarkıları seslendirildi. Konserin bir bölümünde Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da eline mikrofon alarak şarkılara eşlik ederken, ortaya renkli görüntüler çıktı. Kentlilerin alkışlarla ve zaman zaman danslarla eşlik ettiği konser, büyük alkış aldı.

Eylül ayı etkinlikleri içerisinde yer alan bir başka etkinlik ise, kentin yerel gruplarından olan Keskin konseriydi. 10 Eylül Salı akşamı Özgürlük Parkı'nda sahne alan Keskin, seslendirdiği parçalarla kentlilere müzik ziyafeti sundu. Kentliler de şarkılara bir ağızdan eşlik ederek, konserin tadını çıkardı.


11.09.2019 16:42