Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kolin Otel Genel Müdürü Mehmet Satar, Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımı ile Karar Gazetesi Genel Müdürü Erhan Zorba'yı makamında ağırladı. 

Başkan Gökhan ilk olarak Kolin Genel Müdürlüğü Mehmet Satar'ı makamında ağırladı. Ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gökhan, Satar'a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret, karşılıklı sohbetin ardından son buldu.

Başkan Gökhan, nezaket ziyaretleri kapsamında Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımı da makamında ağırladı. Antrenörleri eşliğinde gerçekleşen ziyarette minik sporcular Başkan Gökhan'a kulüp forması hediye etti. Sohbet ortamında geçen ziyarette kulüp faaliyetlerine ilişkin bilgi alan Başkan Gökhan, sporculara başarılar diledi. 

Başkan Gökhan'ın son konuğu ise ile Karar Gazetesi Genel Müdürü Erhan Zorba oldu. Zorba'yı makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getirdi. Ziyaret, ülke ve Çanakkale gündemine ilişkin sohbetin ardından sona erdi. 




06.09.2019 15:59