Adana Büyükşehir Basketbol Takımından Gösteri Maçı

Çanakkale Belediyesinin konuğu olarak kentte gelen Adana Büyükşehir Belediyesi U 14 kız basketbol takımı, Çanakkale programı kapsamında 5 Ağustos Pazartesi günü Çağlar Kaynak Basketbol Sahasında gösteri maçı yaptı.

Adana Büyükşehir Belediyesi U 14 kız basketbol takımının Türk Telekom ve Ayvacık Belediyespor ile yaptığı gösteri maçına Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve çok sayıda kentli katıldı. Gösteri maçı öncesinde kısa bir konuşma yapan Başkan Gökhan, Mart ayında düzenlenen turnuvaya katılmak üzere Çanakkale'ye gelmek için yola çıkan Adana Büyükşehir Belediyesi U 14 kız basketbol takımının, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından belediye başkanın değişmesi nedeni ile yoldayken geri çağırılmasının ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karaları arayarak sporcuları Çanakkale'de ağırlamak istediğini belirtti. Sporcuları Çanakkale'ye gönderen Karalara teşekkür eden Başkan Gökhan; “Zeydan Başkanla seçimi kazanmasının ardından konuştuk ve kızları Çanakkale'de ağırlamak istediğimi söyledim. Onların moral bozukluklarını gidereceğiz dedim. O da bizi kırmadı. Özellikle kız çocuklarımızın moralleri çok önemli. Buna önem verirsek, bu ülkeye çağ atlatırız. Onlara ikinci sınıf muamele yapmaya devam edersek, bir adım ileriye gidemeyiz. Dolayısı ile biz buradaki şehitlerimizin mirasçısı olarak, çocuklarımız ve gençlerimiz konusunda hassas olmamız gerekir” dedi.

06.08.2019 15:11