Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Altınokta Körler Derneği ve Mali Müşavirler Odası Yönetimlerini makamında ağırladı.

Başkan Gökhan ilk olarak Altınokta Körler Derneği Çanakkale Şube Başkanı Uğur Karabıyık ve yönetimini makamında ağırladı. Ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getiren Başkan Gökhan, Çanakkale Belediyesi tarafından engellilere yönelik hayata geçirilen ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Başkan Gökhan ardından Çanakkale Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Soykan ve yönetimi ile makamında bir araya geldi. Nezaket ziyareti nedeni ile teşekkürlerini ileten Başkan Gökhan, oda çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaret, Çanakkale ve güncel konulara ilişkin sohbetin ardından sona erdi.

23.07.2019 16:40