Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

“Kazdağları Hepimizin” Demek İçin Buluşuyoruz…


“Kazdağları Hepimizin” Demek İçin Buluşuyoruz…

Çanakkale'nin tek içme ve kullanma suyu kaynağının yer aldığı Kirazlı Atikhisar Havzası'nda yürütülen metalik madencilik faaliyetlerinin bölgede yarattığı büyük zarara karşı tek ses olmak için, Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği ile Çanakkale Belediyesi ortaklığında 19 Temmuz 2019 Cuma günü saat 18.30'da İskele Meydanı'nda bir basın açıklaması düzenlenecek.

Basın açıklaması öncesinde Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği'nin encümen toplantısı da bölgede yürütülen madencilik faaliyetlerine istinaden Çanakkale'de gerçekleşecek. Encümen toplantısının ardından Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Başkan ve Encümen üyeleri, belediye başkanları, ulusal ve yerel basın temsilcileri, yazar ve sanatçılar, STK ve meslek odaları temsilcilerinden oluşan heyet Atikhisar Havzası'nda yürütülen metalik madencilik faaliyetlerini Kirazlı bölgesine giderek yerinde inceleyecekler.

Aynı suyu içip aynı havayı soluduğumuz, aynı topraktan beslendiğimiz tüm hemşerilerimizi 19 Temmuz 2019 Cuma günü saat 18.30'da İskele Meydanına dayanışmaya davet ediyoruz.


18.07.2019 09:17