Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Çanakkale Belediyesinden Stajyerlere Oryantasyon Eğitimi


Çanakkale Belediyesinden Stajyerlere Oryantasyon Eğitimi

Çanakkale Belediyesi, 2015-2019 Stratejik Planında belirlenen ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne bağlı Kariyer ve İş Geliştirme Ofisi tarafından belediyede staja başlayan üniversite öğrencilerinin kurumsal aidiyet duygularının geliştirilmesi, kurum kültürü, bilgi, iş güvenliği ve işçi sağlığının öneminin vurgulanması ve yeni iş arkadaşlarıyla iyi bir iletişim düzeyine erişebilmeleri amacıyla oryantasyon eğitimi düzenlendi.

3 Temmuz 2019 Çarşamba günü, 08:30-12:30 saatleri arasında Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen Stajyer Oryantasyon Eğitiminde, Kariyer ve İş Geliştirme Ofisi Sorumlusu İş ve Meslek Danışmanı Celil Kankaya ile Ofis Sorumlusu Doğancan Çetin tarafından belediyenin vizyonu, misyonu, temel değerler, organizasyon şeması, hizmetleri ve stajyerlerden beklentileri gibi konulara değinildi.

Ardından İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi Personeli İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı İbrahim Çoban, çalışma alanlarında doğabilecek tehlikeli iş durumları ve alınması gereken önlemler hakkında bilgilendirme sunumu yaptı. Sunumun devamında gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği sınavı sonunda stajyerlere sertifikaları verildi.

Son olarak Çanakkale Belediyesi Bilgi İşlem Birimi Uzmanı Evren Köksal tarafından verilen Bilgi Güvenliği Eğitiminin ardından ise eğitime katılan stajyerler, periyodik muayene formlarını doldurmak üzere Sağlık İşleri Müdürlüğüne yönlendirildi.


03.07.2019 16:54