Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti, Çanakkale Sanayici İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) ve Koza Gençlik Derneği Yönetimlerini makamında ağırladı. 

İlk olarak Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Yönetimini makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getirdi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan, cemiyet çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Ardından ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran ve yönetimini makamında ağırlayan Başkan Gökhan, tebrikleri kabul etti. Yönetim Kurulu Başkanı Başaran'ın, Başkan Gökhan'a “Bir Yaşam Şehir Çanakkale” isimli kitap takdiminde bulunduğu ziyaret, Çanakkale ve ülke ekonomisine ilişkin karşılıklı sohbetin ardından son buldu. 

Başkan Gökhan son olarak Koza Gençlik Derneği yönetimi ile makamında bir araya geldi. Ziyaret nedeni ile teşekkürlerini ileten Başkan Gökhan, tebrikleri kabul etti. Dernek faaliyet ve projelerine ilişkin bilgi alan Başkan Gökhan, Çanakkale Belediyesinin gençlere yönelik projeleri hakkında da bilgi verdi. Sohbet ortamında geçen ziyaret sonunda dernek yönetimi, Başkan Gökhan'a destekleri nedeni ile plaket takdiminde bulundu. 





17.06.2019 17:16