Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Ata'm Kreş'te Eğlenceli Bir Dönem Daha Sona Erdi


Ata'm Kreş'te Eğlenceli Bir Dönem Daha Sona Erdi

Cevatpaşa Mahallesi’nde bulunan Çanakkale Belediyesi Atam Kreş ve Gündüz Bakım Evinin yıl sonu etkinliği hafta sonu Tohum Sandığı’nda gerçekleşti. 

2018-2019 eğitim-öğretim döneminin sonu olması nedeniyle Çanakkale Belediyesi Atam Kreş ve Gündüz Bakım Evinde de dönem sonu etkinliği gerçekleştirildi. Kreş’in açıldığı tarih olan 2016 yılında 3 yaş itibariyle eğitime başlayan minikler de, ilk mezun olmanın keyfini yaşadı. 

Etkinliğe Belediye Başkan Vekili Umut Karagöz, Atam Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürü İsmail Açar, Kreş yöneticileri, öğretmenleri ile çocuklar ve aileleri katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Atam Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürü İsmail Açar, bu sene ilk mezunları vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ayrıca sene içinde Barbaros Mahallesi’nde ikinci bir Ata’m Kreş’in açılmasından dolayı da ayrı bir mutluluk ve gurur duyduklarını ifade etti. Çanakkale Belediyesinin okul öncesi eğitime verdiği önemden söz eden Açar, konuşmasının sonunda Ata’m Kreş ekibine teşekkürlerini iletirken, miniklere de bundan sonraki okul hayatlarında başarı dileklerinde bulundu. 

Belediye Başkan Vekili Umut Karagöz de, Ata’m Kreş’in minikleri ve ailelerini tebrik ederek, yeni eğitim hayatlarında başarılar diledi. 

Düzenlenen eğlenceli yıl sonu etkinliğinde miniklere anı kartları da takdim edildi. Sonrasında ise çocuklar, şarkılar, danslar, oyunlarla keyifli bir gün geçirdi. 


17.06.2019 14:53