Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası Başkan Gökhan'ın Santra Vuruşu İle Başladı

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın yaptığı santra vuruşu ile başladı.

11 Haziran 2019 Salı günü  Hastanebayırı Semt Sahası’nda düzenlenen etkinliğe, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, daire müdürleri ve belediye personeli katılım gösterdi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü-Temizlik İşleri Müdürlüğü arasındaki turnuvanın ilk maçında başlama vuruşunu Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yaptı.

Turnuva hakkında açıklamada bulunan Başkan Gökhan, belediye personelinin birlikte mücadele etme duygusunu ve ekip ruhunu geliştirmek amacı turnuvanın düzenlendiğini ifade ederken, turnuvada mücadele eden takımlara başarılar diledi.

11 Haziran-3 Temmuz 2019 tarihleri arasında 16 takımın mücadele edeceği turnuvada maçlar, hafta içi her gün 18:00-19:00 / 19:00 -20:00 saatleri arasında Hastanebayırı Semt Sahas'nda yapılacak. Maçlara tüm kentlilerimiz davetlidir.

12.06.2019 14:26