Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Ata'm Kreş'in Çocukları Mezuniyet Heyecanı Yaşıyor


Ata'm Kreş'in Çocukları Mezuniyet Heyecanı Yaşıyor

Çanakkale Belediyesinin 2016 yılında faaliyete başlattığı Ata'm Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin ilk mezunları, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı ziyaret etti.

Cevatpaşa Mahallesi'nde bulunan Ata'm Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde 2016 yılı itibariyle eğitim-öğretime başlayan minikler, hem keyifli hem de eğitici bir üç yılın ardından mezuniyet sevinci yaşıyor. Kreş'in Güneş ve Dünya sınıflarından mezun olan yaklaşık 48 öğrenci, mezuniyet heyecanlarını da Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile paylaştı.

Öğrenciler ile birlikte kreş yöneticileri ve öğretmenleri Belediye Meclis Salonu'nda ağırlayan Başkan Gökhan, özellikle miniklerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Öğrencilerin Ata'm Kreş'teki anılarını dinleyen Başkan Gökhan, çalışma ve faaliyetlere ilişkin de yöneticilerden bilgi aldı.

2016 yılından bu yana Ata'm Kreş'te eğitim gören ve artık mezun olarak büyük çoğunluğu ilkokula başlayacak olan minikleri tebrik eden Başkan Gökhan, ayrıca öğrencilerle mezuniyet pastası da keserek, heyecanlarına ortak oldu. 



12.06.2019 12:25