Çanakkale Belediyesi Yaz Konserleri Sadık Gürbüz ile Başladı

Çanakkale Belediyesi’nin Haziran aylarında geleneksel olarak düzenlediği Yaz Konserleri bu yıl “Sadık Gürbüz” ile başladı.

8 Haziran 2019 Cumartesi günü gerçekleşen konsere kentli yoğun ilgi gösterdi. Özgürlük Parkı’nın eşsiz manzarasında, saat 21.30’da sahne alan usta sanatçı seslendirdiği türküler ile dinleyicilere müzik ziyafeti sundu.

Konsere katılan Belediye Başkan Vekili İrfan Mutluay konserin sonunda Sadık Gürbüz’e Geleneksel Çanakkale Seramiği takdim ederek, sahnelediği keyifli konser için teşekkür etti.

Haziran ayı boyunca devam edecek Yaz Konserleri ile Çanakkale Belediyesi pek çok müzisyeni kentli ile buluşturacak. 20 Haziran 2019 Cumartesi günü “İyeoka” ile devam edecek konserleri kentimizdeki müzik gruplarından Jargon, Grup Medusa, Kendinden Aşkın ve Rock-ı izleyecek. Lise gruplarının da performanslarıyla renk katacağı Yaz Konserleri tüm müzikseverleri Özgürlük Parkı’na bekliyor.

11.06.2019 10:32