Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan'dan İade-i Ziyaretler…


Başkan Gökhan'dan İade-i Ziyaretler…

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Kepez, Bayramiç, Ayvacık ve Küçükkuyu Belediyelerine ziyarette bulundu.

Yerel seçimlerin ardından konuklarını ağırlayan ve tebrikleri kabul eden Başkan Gökhan, 20 Mayıs 2019 Pazartesi günü de iade-i ziyaretlerine başladı. Başkan Gökhan ve Belediye Meclis Üyelerinin ilk durağı Kepez Belediyesi oldu. Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’ı makamında ağırlayan heyet, Başkan Arslan’ı hem tebrik etti hem de çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu. Ziyaret, karşılıklı sohbetle son buldu.

Başkan Gökhan ardından, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun’u da makamında ziyaret etti. Uygun’u tebrik eden Başkan Gökhan ve meclis üyeleri, Bayramiç’teki çalışma ve projelere ilişkin de bilgiler aldı. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, heyet ile karşılıklı sohbet gerçekleştirdi.

Heyetin bir sonraki durağı, Ayvacık Belediyesi oldu. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve meclis üyelerini makamında ağırlayan Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Tebrikleri kabul eden Başkan Bayram, Ayvacık’taki çalışmalara yönelik heyeti bilgilendirirken, ziyaret karşılıklı sohbetle son buldu.

Başkan Gökhan ve meclis üyeleri son olarak Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan’ı da makamında ziyaret etti. Yerel seçimlerin ardından gerçekleşen iade-i ziyarette Başkan Gökhan, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan’ı bir kez daha tebrik ederken, yeni dönem için de başarı dileklerinde bulundu.


20.05.2019 17:16