Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan, Hayvan Barınağı ve Kedi Köyü'nde İncelemelerde Bulundu


Başkan Gökhan, Hayvan Barınağı ve Kedi Köyü'nde İncelemelerde Bulundu

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, teknik inceleme gezisi kapsamında 16 Mayıs 2019 Perşembe günü Hayvan Barınağı, Kedi Köyü ve Barışkent Parkı'nda bulunan kedi evinde incelemelerde bulundu. 

Başkan Gökhan'ın teknik inceleme gezisi kapsamındaki ilk durağı Çanakkale Belediyesi Hayvan Barınağı oldu. Barınakta Belediye Başkan Yardımcıları Rebiye Ünüvar, Özleyiş Çetin, İrfan Mutluay ve Ali Sürücü ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Gökhan, barınak yetkilerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Başkan Gökhan ardından Esenler Mahallesi'nde bulunan Kedi Köyü'nde incelemelerde bulundu. Kedi Köyünde yapılan çalışmalar ve düzenlemeleri yerinde inceleyen Başkan Gökhan, Kedi Köyü'nün durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Başkan Gökhan'ın teknik inceleme gezisi kapsamındaki son durağı ise, Çanakkale Belediyesinin destekleri ile yapılan Barışkent Parkı'ndaki kedi evi oldu. Burada kedi evi ile gönüllü olarak ilgilenen hayvan severler ile bir araya gelen Başkan Gökhan, bir süre sohbet ederek talepleri dinledi. 


16.05.2019 16:33