Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

100. Yılda Rengarenk Çanakkale…


100. Yılda Rengarenk Çanakkale…

Çanakkale Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Graffiti Şenliği ile kenti renklendirecek. Etkinlik kapsamında farklı sanatçılar kentte ağırlanırken, gençler de graffiti, dans ve müzik yeteneklerini sergileyebilecekler.
 
 Çanakkale Belediyesinin Graffiti Şenliği ile aynı zamanda Milli Mücadelenin de 100. yılı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda kentin çeşitli noktalarında eş zamanlı olarak graffiti ve duvar resimleri yapılacak.
 Şenlikte; Dukstill, Stak, Choma, Basic-Gökhan Bağcı, Kule Sanat, Ogün Yücel, Erdal Sezer, Melih Berzeğ gibi sanatçıların yanı sıra kentin gençleri de aktif rol alacak.
 Etkinlik; 19 Mayıs 2019 Pazar günü 11.00-19.00 saatleri arasında Özgürlük Parkı, İskele Meydanı, Yat Limanı, Kordon, Barış Kordonu (2. Etap) ve Çocuk Sokağı’nda gerçekleşecek.
 Gençler gün boyunca devam edecek etkinlikte, İskele Meydanı ve Barış Kordonu’nda ayrılan serbest alanlarda graffiti yaparken ayrıca paten, kaykay, rap müzik ve sokak danslarına dair performanslarını da sergileyebilecek.

Tüm kentlilerimizi bu renkli etkinliğe bekliyoruz…


15.05.2019 13:58