Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Sosyal Yaşam Evlerinde Çocuklar İçin Eğlenceli Bir Yaz Başlıyor!


Sosyal Yaşam Evlerinde Çocuklar İçin Eğlenceli Bir Yaz Başlıyor!

Çanakkale Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Esenler, Barbaros ve Troia Sosyal Yaşam Evlerinde çocuklar için yaz atölyeleri başlıyor.

Çocukların yaz tatillerinde eğlenebilecekleri faaliyetlerin yanı sıra, eğitsel anlamda gelişimlerini destekleyen, yeni arkadaşlıklar kurmalarını sağlayan pek çok etkinliği içeren program, 17 Haziran – 9 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Ücretsiz olarak düzenlenecek olan yaz atölyelerinde Kentimiz Hikayeleri, Doğacanlar, Geleneksel Lezzetlerimiz Abur Cubura Karşı, Çocuğum Haklıyım, Sokak Oyunları, Kitap Kurtları, Zeka Oyunları, Satranç, Görsel Sanatlar, Dans, Müzik, Ritim, Film Saati, Masa Tenisi, İğne İplikle Tasarıma Var mısın? Ve Yüzmeye Gidiyoruz başlıkları altında pek çok etkinlik gerçekleşecek.

8-12 yaş arası çocuklar için 17 Haziran 2019 Pazartesi günü başlayıp, 9 Ağustos 2019 Cuma günü sona erecek olan kurs ve atölye çalışmaları hakkında bilgi sahibi olmak ve etkinliklere katılmak için Barbaros, Esenler veya Troia Sosyal Yaşam Evi’ne başvuru yapabilirsiniz.

Bilgi ve kayıt için;

Esenler Sosyal Yaşam Evi

Tel: 212 22 66

Adres: Esenler Mah. Demokrasi Cad. No:17

Barbaros Sosyal Yaşam Evi

Tel: 217 72 12

Adres: Barbaros Mah. Aziziye Cad. Kardelen Apt. No: 40/A

Troia Sosyal Yaşam Evi

Tel: 218 29 65

Adres: Barbaros Mah. Park Sokak No:9 (Ahmet Taner Kışlalı Park İçi)


14.05.2019 17:41