Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan'a Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor


Başkan Gökhan'a Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Eğitim-Sen, Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği, Çanakkale Eczacılar Odası ve Diş Hekimleri Odası yönetimlerini makamında ağırladı.

İlk olarak Eğitim-Sen Çanakkale Şube Başkanı Filiz Savaş ve yönetimini ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Gökhan'ı seçimlerin ardından tebrik eden yönetimin ziyareti, karşılıklı sohbetle son buldu.

Ardından, Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Çanakkale Şube Başkanı Burhanettin Ercan da yönetimi ile birlikte Başkan Gökhan'ı ziyaret ederek, tebriklerini iletti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gökhan, güncel konulara ilişkin karşılıklı sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Gökhan, 14 Mayıs Eczacılar Günü nedeni ile Çanakkale Eczacılar Odası Yönetimini de makamında ağırladı. Oda Başkanı N. Jale Karaata ve yönetiminin Eczacılar Gününü kutlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirirken, tebrikleri kabul etti.

Başkan Gökhan ziyaretler kapsamında son olarak Diş Hekimleri Odası yönetimini ağırladı. Oda Başkanı Dt. Süleyman Sami Doğangün ve yönetiminin tebrikleri kabul eden Başkan Gökhan, oda faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ziyaret, Çanakkale ve güncel konulara ilişkin sohbetin ardından sona erdi.
 
 
 



14.05.2019 17:03