Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan ÇYDD Üyeleri İle Bir Araya Geldi


Başkan Gökhan ÇYDD Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 4 Mayıs 2019 Cumartesi günü Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Eşi Hale Gökhan ile birlikte kahvaltı programına katılım gösteren Başkan Gökhan, ÇYDD yönetimi, üyeleri ve gönüllüleri ile bir araya geldi. Sohbet ortamında geçen programda bir konuşma yapan Başkan Gökhan; “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği topluma yararı en yüksek olan derneklerden biri. Gençlerimizi ne kadar iyi eğitebilirsek, ne kadar destek olabilirsek, sosyal yaşama katılımları anlamında onlara ne kadar çok destek olabilirsek bu ülkenin çağdaş bir ülke olması noktasında hızlı bir ilerleme kaydederiz” dedi.

Gençlerimiz, Türkiye Cumhuriyetinin ilkelerine aykırı düşünen, bu ülkenin karanlığa doğru gitmesine yol açan kişilerin eline düştüğü zaman ciddi sıkıntılar ile karşı karşıya kalabiliriz. Onun için biz çağdaş düşünen insanların, özellikle de Mustafa Kemal Atatürk’ün çağdaş, ileri medeniyetler seviyesine ulaşma, hatta onu geçme hedefine ulaşmak için gençlerimizin takipçisi olmak zorundayız. Mustafa Kemal’in ortaya koyduğu demokratik, laik, hukuk devleti ilkeleri bu ülkenin gelişmesi ve kalkınması için temel ilkelerdir” dedi.

Başkan Gökhan’ın konuşmasının ardından program karşılıklı sohbet ile devam etti.



06.05.2019 14:00