Başkan Yardımcısı Mutluay, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, 3 Mayıs 2019 Cuma günü, Muhtarlar Evi'nde Muhtarlar Derneği üyeleri ile bir araya gelerek, başta Çanakkale Belediyesinin İlimizdeki kooperatifçiliğin geliştirilmesine yönelik projeleri başta olmak üzere, kırsal ve yerel kalkınma konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Bir tarım kenti olan Çanakkale'de çiftçinin ve üretimin desteklenmesi, kentten kırsala kalkınmanın gerçekleşebilmesi, kooperatifçilik kanalıyla üreticinin ve tüketicinin aynı anda kazançlı duruma geçebilmesini Çanakkale Belediyesi olarak çok önemsediklerinin altını çizen Başkan Yardımcısı Mutluay, Çanakkale Belediyesinin yeni dönemde başta kooperatifçilik faaliyetleri olmak üzere kırsalla kentin birlikte kalkınmasını hedefleyen çalışmaların yapılacağını kaydetti. Kooperatifçilik anlamında ilk olarak Belediye Başkanı Ülgür Gökhan önderliğinde İzmir'deki kooperatifçilik faaliyetlerinin yerinde incelendiğini belirten Başkan Yardımcısı Mutluay, bu doğrultuda Çanakkale için de yol haritasının belirleneceğini sözlerine ekledi.

Mutluay'ın muhtarlarla gerçekleştirdiği buluşmada köylere yönelik çalışmalar, çevresel faaliyetler ve güncel konulara ilişkin sohbet gerçekleşirken, Mutluay, muhtarların öneri ve taleplerini de dinledi.

03.05.2019 17:52