ÇABİS Çalışanı Akgün, Cumhurbaşkanlığı Tarafından Düzenlenen 1 Mayıs Programına Katıldı

2018 yılında dikkati ve duyarlılığı sayesinde minik bir kentlinin canını kurtaran Çanakkale Belediyesi ÇABİS ekibinde görevli personel Oğuzhan Akgün, Cumhurbaşkanlığı tarafından verilen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü yemeğine davet edildi.

Kordonboyunda bulunan ÇABİS İstasyonu önünde aniden koşarak yola fırlamak üzere olan küçük bir çocuğu son anda yakalayarak, üzücü bir kazanın önüne geçen Oğuzhan Akgün’ü o dönem, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da tebrik etmiş, duyarlılığından dolayı teşekkürlerini sunarak hediye takdiminde de bulunmuştu.

Bu duyarlılığı kamuoyunda da takdir gören Akgün, önemli başarılara imza atmış, ülke genelinde farklı meslek gruplarından diğer işçi arkadaşlarının da katıldığı programda yer aldı.

03.05.2019 15:37