Çocuk Kültür Evi Satranççıları Başarılarını Sürdürüyor

Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi satranç atölyesi katılımcılarının il içinde düzenlenen turnuvalarda gösterdikleri başarılar devam ediyor. Son olarak Çanakkale Satranç İl Temsilciliği tarafından geçtiğimiz hafta sonu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ösem tesislerinde gerçekleştirilen "Barış Kupası Satranç Turnuvası"nda mücadele eden Kültür Evi satranççıları başarılarını perçinleyerek evlerine madalya ile döndü.

100'ün üzerinde sporcunun yarıştığı ve 3 farklı kategoride oynanan "Barış Kupası Satranç Turnuvası"nda, Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi'ni Uras Özer ve Ela Özen temsil etti. Performanslarıyla göz dolduran Kültür Evi satranççılarından Uras Özer erkekler C kategorisinde 5.lik madalyasını, Ela Özen kadınlar C kategorisinde 3.lük madalyasını kazandı. Ailelerine ve eğitmenlerine tekrar madalya gururu yaşatan minik satranççıların mutluluğu görülmeye değerdi.

Ayrıntılı bilgi için (0286) 217 73 11 Cevat Paşa Mahallesi Piri Reis Caddesi Bayrak Sokak No: 26/A

02.05.2019 16:28