Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 30 Nisan 2019 Salı günü 24. Dönem Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, ÇATOD ile TÜRSAB Bölge Temsil Kurulu, OSB Yönetimi, Emek Partisi Yönetimi, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar ve Belediye Meclis Üyeleri ile Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli’yi makamında ağırladı. 

Başkan Gökhan ilk olarak, 24. Dönem Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş’ı makamında ağırladı. Sarıbaş, yerel seçimlerin ardından Başkan Gökhan’ı tebrik ederken, ziyaret karşılıklı sohbetle son buldu.

Başkan Gökhan ardından, Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Çanakkale-Körfez Bölge Temsil Kurulunu ağırladı. Heyet, Başkan Gökhan’ı seçim sonrası tebrik ederken, Başkan Gökhan da ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti. Ziyarette, 2018 Troia Yılı’nın değerlendirmesi gerçekleştirilirken, bundan sonraki turizme yönelik çalışma ve projelere ilişkin de karşılıklı sohbet gerçekleşti. 

Başkan Gökhan’ın bir sonraki konukları Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi oldu. Tebrikleri kabul eden Başkan Gökhan, heyete de nezaket ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.

Emek Partisi Çanakkale İl Yönetimi de aynı gün Başkan Gökhan’ı makamında ziyaret etti. Seçimlerin sonrasında tebriklerini Başkan Gökhan’a ileten heyetin ziyareti, karşılıklı sohbetle son buldu.

Başkan Gökhan, ardından Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar ve Belediye Meclis Üyelerini de ağırladı. Her iki Başkan da, seçimlerdeki başarılarından dolayı birbirini tebrik ederken, ziyarette Gelibolu ve Çanakkale’deki çalışmalar başta olmak üzere güncel konulara ilişkin sohbet gerçekleşti. 

Başkan Gökhan, günün son konuğu olarak ise, Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli’yi makamında ağırladı. Başkan Zileli ve Başkan Gökhan, karşılıklı olarak birbirlerine tebriklerini iletti. Başkan Zileli, Eceabat Belediyesinin çalışma ve faaliyetlerine ilişkin bilgiler verirken, ziyaret karşılıklı sohbetle sona erdi. 





30.04.2019 17:59