Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Çocuk Kültür Evi Korosuna 3 Başarı Ödülü


Çocuk Kültür Evi Korosuna 3 Başarı Ödülü

Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi Korosu, bu yıl ikincisi düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen 29 Koro ve 1200 çocuk koristin katılımıyla gerçekleştirilen Çanakkale Çocuk Koroları Şenliği’nde 3 başarı ödülüne layık görüldü.

27-28 Nisan tarihlerinde Çanakkale’de gerçekleştirilen “Çocuk Koroları Şenliği” kapsamında sahne alan Çocuk Kültür Evi Korosu “Çocuk Şarkılarını Yorumlama Teknik İzlenimde Başarı Ödülü”, “Sololu Yapıt Seslendirmede Başarı Ödülü” ve “İstemihan Taviloğlu Şarkılarını Seslendirmede Başarı Ödülü” olmak üzere üç farklı kategoride ödüle layık görüldü.

Dr. Öğr. Üyesi Atilla Çağdaş Değer ( Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservartuarı Öğretim Üyesi), Öğr.Gör. Mete Gökçe ( Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Müzik Eğitimi ABD), Serpil Özyüksel ( Piyano Pedagogu - Müzik Eğitimcisi) ve Rabia Dönmez Yılmam'ın (Şan Pedagogu – Müzik Eğitimcisi)’ değerlendirme kurulunda yer aldığı şenlikte sahne alan Çocuk Kültür Evi Korosu izleyicilerin büyük beğenisini topladı. 

Çocuk Kültür Evi bünyesinde çalışmalarını şef Özgür Akşan ve korrepetitör Öğr. Gör. Zafer Tural ile yürüten Çocuk Kültür Evi Korosu’na vurma çalgılarda Olkan Yalçınkaya eşlik etmekte ve koro çalışmalarını 44 çocuk koristin katılımıyla Çocuk Kültür Evi müzik atölyesinde sürdürmektedir.

Ayrıntılı Bilgi İçin: (0286) 217 73 11 Cevat Paşa Mahallesi Piri Reis Caddesi Bayrak Sokak No: 26/A




29.04.2019 15:45