Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Çocukların 23 Nisan Coşkusu Görülmeye Değerdi


Çocukların 23 Nisan Coşkusu Görülmeye Değerdi

Çanakkale Belediyesi tarafından geleneksel olarak her 23 Nisan'da düzenlenen Tahta At Çocuk Şenliği, bu sene de yoğun bir katılımla Halk Bahçesi'nde gerçekleşti. Kentli çocuklar Tahta At Çocuk Şenliği'nde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı. 

11.00-19.00 saatleri arasında Halk Bahçesinde gerçekleşen Tahta At Çocuk Şenliği'nde şişme oyun parkları, söyleşiler, animasyonlar, sahne gösterileri, atölyeler, sanat aktiviteleri, sergiler, sokak oyunları ve spor aktiviteleri gibi birbirinden renkli etkinlikler ve eğlenceli oyunlar çocuklarla buluştu.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da, şenliklere katılarak çocukların 23 Nisan coşkusunu paylaştı. Stantları ve etkinlikleri tek tek gezen Başkan Gökhan hem bilgiler aldı hem de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, aileler ve çocuklarla bir araya gelerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Halk Bahçesi'ndeki renkli etkinliklere katılan kentli minikler ise Başkan Gökhan ile bol bol hatıra fotoğrafı çekildi. 


23.04.2019 16:48