Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenlerle Kutlandı


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenlerle Kutlandı

Tüm yurtta coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Çanakkale’de de çeşitli etkinlikler düzenlendi. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleşti. Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenlere Belediye Başkanı Ülgür Gökhan başta olmak üzere, kurum ve kuruluş temsilcileri, öğrenciler, askeri erkan ve kentliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunumu gerçekleşti. Ardından ise günün anlam ve önemine ilişkin şiir okumaları ve konuşmalar yapıldı. 

Kent Protokolü Hastanedeki Çocukları Ziyaret Etti

Öte yandan kent protokolü de, 23 Nisan’ı hastanede geçiren çocukları yalnız bırakmadı. Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Çocuk Servisi ve ÇOMÜ Araştırma Hastanesi Çocuk Servisini, Vali Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Levent Kerim Uça, Belediye Meclis Üyesi Fatma Kaynaş başta olmak üzere kent protokolü ziyaret etti.  Servislerdeki çocukları tek tek odalarında ziyaret eden protokol, miniklerle yakından ilgilenip, ailelerle de sohbet ederek çocukların durumlarına ilişkin bilgiler aldı. Protokol, çocuklara ve ailelere geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.



23.04.2019 16:02