Başkan Gökhan, Eski Askeri Hastane Bölgesinde İncelemede Bulundu

Geçtiğimiz sene Eski Askeri Hastane bahçesinde çıkan yangında zarar gören ağaçların temizlenmesine yönelik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından başlatılan ağaçların temizlenme çalışmaları kapsamında, yangında zarar görmeyen ağaçların da kesildiği iddiası üzerine Belediye Başkanı Ülgür Gökhan bölgede inceleme gerçekleştirdi.

Eski Askeri Hastane bahçesinde, çalışmaların yürütüldüğü alanda Çanakkale Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Göksel Koyuncu ve teknik ekiple birlikte incelemelerde bulunan Başkan Gökhan, “Geçtiğimiz sene çıkan yangının ardından yeniden canlanması mümkün olmayan ağaçların temizlenmesi için ihale açılmış ama yaşayabilme ihtimali olan hatta hiç etkilenmemiş ağaçların da kesildiği noktasında bir duyum aldık. İlgili arkadaşlarımızla burada bir inceleme gerçekleştirdik. Burada hangi ağaçların kesilmesi gerektiği, tek tek işaretlenmek suretiyle tespit edilerek fotoğraflandı.  Bir plan üzerinde; gerçekten kesilmesi gerekenler varsa kesilecek, diğerleri ellenmeyecek. Biz de bunun takipçisi olacağız.” diye konuştu.

17.04.2019 16:25