Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan'a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor


Başkan Gökhan'a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında yeniden Belediye Başkanlığı görevine seçilen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Başkan Gökhan, 10 Nisan 2019 Çarşamba günü, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan ve Küçükkuyu Belediye Meclis Üyelerini, Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Avaz, Bahçeşehir Koleji Bölge Müdürü Sevtap Engin ve Bahçeşehir Koleji Kurucu Temsilcisi Hicran Yıldırım ile Suez Çanakkale Genel Müdürü Metin Suadiyeli ve Suez Çanakkale Proje Yöneticisi Murat Cem Ertürk’ü ağırladı.

İlk olarak Bahçeşehir Koleji Yönetimini ağırlayan Başkan Gökhan, nezaket ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti. Heyet, hem Başkan Gökhan’ı yeniden Belediye Başkanlığı görevine seçilmesinden dolayı tebrik etti hem de 1 Nisan tarihindeki doğum gününü kutladı.

Başkan Gökhan, Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Aysun Kavcar’ın da eşlik ettiği bir sonraki ziyarette Suez Çanakkale Genel Müdürü Metin Suadiyeli ve Suez Çanakkale Proje Yöneticisi Murat Cem Ertürk’ü de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, tebrikleri kabul etti.

Başkan Gökhan, aynı gün Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan ve Küçükkuyu Belediye Meclis Üyelerini de makamında ağırladı. Heyete, ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Gökhan, tebrikleri kabul ederken, aynı zamanda yeniden Belediye Başkanlığı görevine seçilen Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan’ı da tebrik ederek, görevinde başarı dileklerinde bulundu.



10.04.2019 17:22