Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Mazbatasını Aldı


Başkan Gökhan Mazbatasını Aldı

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde Çanakkale Belediye Başkanlığına bir kez daha seçilen Ülgür Gökhan, 4 Nisan 2019 Perşembe günü Adliye Binasında düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Eşi Hale Gökhan'ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ile parti temsilcileri ile birlikte Çanakkale Adliyesi'ne giden Başkan Gökhan, beş yıllık görev süresini onayan mazbatasını aldı.

Kentlilerin yoğun sevgi gösterisi eşliğinde mazbatasını alan Başkan Gökhan; “Artık seçim bitti ve mazbatamızı aldık. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sağlık içerisinde, ketteki tüm hemşerilerimiz ile beraber, hiç kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden, kardeşçe yaşamak için çaba harcayacağız ve hizmet edeceğiz. Bu günden itibaren görevimize başladık ve layıkı ile yapmaya çalışacağız. Bütün Çanakkaleli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Çok sağlıklı, huzur içerisinde bir seçim geçti. Onun için buna katkı veren herkese, rakip adaylara teşekkür ediyorum. Ne mutlu bize ki, Çanakkale'ye yakışır bir seçim geçirdik” dedi.

Başkan Gökhan mazbatasını almasının ardından Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte adliye önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.



04.04.2019 17:01