Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan'a Doğum Günü Sürprizi…


Başkan Gökhan'a Doğum Günü Sürprizi…

Çanakkale Belediyesi personeli, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın 1 Nisan tarihli doğum gününü sürpriz pastayla kutladı.

Belediye Hizmet Binası önünde bir araya gelen personel adına İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Hülya Candan, Başkan Gökhan'a çiçek takdiminde bulunurken, Başkan Gökhan da sürpriz kutlama için tüm belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Çanakkalelilerin büyük bir bölümünün oylarıyla yeniden Belediye Başkanlığı görevine layık görüldüğünü kaydeden Başkan Gökhan, bu başarıda esas payın belediye çalışanlarına ait olduğunu belirterek, “Çanakkale halkı bize güvendi. Beş yıl daha görev verdi. Bu da bize büyük bir sorumluluk veriyor. Buna layık olmak için çok çalışacağız. Bu sonuç benim için doğum günü hediyesi oldu. Tüm kentlilerimize ve sizlere nazik kutlamanız için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Müteahhitler Birliği Derneği Bu Yıl da Başkan'a Sürpriz Yaptı

Öte yandan, Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği üyeleri de her yıl olduğu gibi bu sene de Başkan Gökhan'a doğum günü sürprizi yapmayı ihmal etmedi. Yönetim kurulu üyeleri, seçimlerin ardından Başkan Gökhan'ı tebrik ederken, aynı zamanda doğum gününü de kutladı. Doğum günü pastasını üyelerle birlikte kesen Başkan Gökhan, nezaketlerinden dolayı dernek yöneticileri ve üyelerine teşekkürlerini iletti.


01.04.2019 16:48